Žocova energija oduševila Splićane, a on im objasnio: Da nje nema ne bih radio ovaj posao!

05.11.2023

20:27

0

Autor: G. F.

Trener Partizana pričao i o stanju Pantera i Ponitke, te ciljevima crno-belih u ovoj sezoni

Žocova energija oduševila Splićane, a on im objasnio: Da nje nema ne bih radio ovaj posao!
Željko Obradović - Copyright Profimedia

Posle ubedljive pobede košarkaša Partizana nad Splitom u 6. kolu AdmiralBet ABA lige i vesti da je Alen Smailagić završio u bolnici zbog bolova u plućima, trener Partizana Željko Obradović je analizirao duel u Gripama.

Nakon toga je odgovarao na pitanja novinara u Splitu, a jedan od njih je primetio da trener Partizana ima neverovatnu energiju i pored potrošnje koju sa ekipom ima iz dana u dan.

- Da nema toga ne bih verovatno ni sedeo na klupi. Pokušavam to da prenesem na igrače. Mislim da to vide. Dok je toga, ja ću raditi ovaj posao, kada ga ne bude, mislim da neće biti nikakvog smisla više!

Obradović je zatim pričao i o činjenici da ekipi nedostaju povređeni Panter i ovosezonsko pojačanje Mateuš Ponjitka.

- Znate šta, nama fale dva igrača. Fali nam kapiten Kevin Panter, koji će i u narednom periodu biti van... Što se tiče Ponjitke, on je blizu da počne da trenira sa ekipom, trebaće mu malo da uhvati ritam. Tek je počela sezona, prvi mesec je prošao. U najavi sam rekao da u prva četiri meseca imamo 42 utakmice. Ogroman napor, posle ove utakmice se vraćamo u Beograd autobusom. To sve ostavlja traga na timu. Morate malo da date igračima pauzu, da se ne viđamo malo, što je strašno važno. Da malo ne vide mene i stručni štab.

Za kraj je stigla i konstatacija novinara da je Partizan prošle sezone postavio visoko lestvicu ako se govori o ambicijama za ovu.

- Ko nema velike ciljeve ispred sebe, nikad ništa nije uradio. Ne treba da se ubrajamo da smo među najboljima, ali da ćemo dati sve od sebe... Imamo nešto što nema niko u Evropi, tu odanost navijača, koji prave čudo u Areni. Pojavljuju se i na strani i daju podršku našem timu - zaključio je trener košarkaša Partizana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike