Čović progovorio o odnosu navijača prema Nejpiru: Nije im posao da vređaju svoje igrače, trenera i klub!

04.11.2023

11:54

0

Autor: D. P.

Čelnik Zvezde o statusu Amerikanca kod navijača

Čović progovorio o odnosu navijača prema Nejpiru: Nije im posao da vređaju svoje igrače, trenera i klub!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Gostujući na TV Prva prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović osvrnuo se na seriju poraza, koja je konačno prekinuta pobedom protiv minhenskog Bajerna u Evroligi.

Čović je dao svoje viđenje atmsofere oko kluba posle dva teška poraza u večitim derbijima protiv Partizana:

- Nismo zadovoljni jer smo upali u neku čudnu krizu koja je počela sa Žalgirisom koji smo dobili, a onda smo sami sebe pobedili. To se nastavilo sa Virtusom koji se nudio, a onda se nastavilo sa Partizanom. Prvi derbi smo imali dva poraza jer smo porazili Partizan, a onda smo i sami sebe pobedili. A onda smo ušli i u drugi poraz. Izgubili smo dve utakmice sa Partizanom, pa šta? Je l' i dalje sija sunce, pada kiša, vreme, sve? To što smo mi navikli da budemo tako ostrašćeni, to ne valja - rekao je Čović.

MN Press
Nejpir

 

On je, takođe, prokomentarisao zvižduke navijača za Šabaza Nejpira. Svaki kontakt sa loptom Amerikanca prolazio je uz negodovanje publike u Areni.

- Znate, nama navijači trebaju kada je loše, ne trebaju nam kada pobeđujemo po 15 razlike, pa super. Kada igramo loše onda nam ne treba zviždanje. Ali što se tiče toga neka i zvižde. Neka svako radi svoj posao, ali ja mislim da im to nije posao da vređaju svoje igrače, svog trenera i klub - rekao je Čović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike