Slukas prvi put u Pireju posle „izdaje“! Nije ni kročio na parket, a već je pakleno – čuvaju ga jake policijske snage! (VIDEO)

30.10.2023

18:38

0

Autor: A. Š.

Večeras se u dvorani Mira i prijateljstva igra najveći atinski košarkaški derbi, ali već sada je jasno da Olimpijakosova dvorana sigurno neće opravdati svoj naziv

Slukas prvi put u Pireju posle „izdaje“! Nije ni kročio na parket, a već je pakleno – čuvaju ga jake policijske snage! (VIDEO)
Kostas Slukas u dvorani Mira i prijateljstva - Copyright Printscreen/Twitter/paobcgr

Dvorana „Mira i prijateljstva“ večeras će biti sve samo ne to. U Pireju se igra najveći atinski košarkaški derbi, a dodatnu tenziju svemu daje prvi dolazak Kostasa Slukasa u dojučerašnji dom posle „izdaje“ koja se ne oprašta.

Podsetimo, legendarni košarkaš Olimpijakosa letos je učinio „najveći greh“ prešavši u redove najomraženijeg rivala, a večeras će prvi put istrčati pred navijače koji su ga obožavali u dresu Panatinaikosa.

Da mu neće biti nimalo lako može da se nasluti, ali i da se vidi po snimcima koje je na društvenim mrežama objavio PAO. Od trenutka kada je ekspedicija „zelenih“ stigla u pirejsku dvoranu, oko iskusnog plejmejkera su se našle jake policijske snage, koje su ga ispratile sve do svlačionice…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike