Gori Atina posle "najveće izdaje"! Vlasnik PAO-a smiruje strasti, Gejt 7 besni: Kostaki, slabiću, izdajice, lažovu, mali čoveče...

08.07.2023

22:39

0

Autor: P.K.

Legenda crveno-belih obukao zeleni dres, Evropa i dalje u šoku

Gori Atina posle "najveće izdaje"! Vlasnik PAO-a smiruje strasti, Gejt 7 besni: Kostaki, slabiću, izdajice, lažovu, mali čoveče...
Copyright Instagram/dpg7000

Ne smiruju se strasti u Grčkoj posle novog izdanja "najveće izdaje". Malo je reći da je legenda Olimpijakosa Kostas Slukas šokirao evropsku košarku kada je prešao u Panatinaikos.

U evropskoj košarci samo se prelazak iz jednog beogradskog "večitog" rivala u drugog može porediti sa ovakvim transferima. Naravno, nije isto kada su u pitanju stranci i kada je u pitanju domaći igrač, koji je odigrao 10 sezona za jedan klub, osvojio dve Evrolige, brojne trofeje…

Ipak, to se desilo i reakcije samo stižu, pa se tako oglasio i većinski vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, a onda i "Gejt 7", navijači Olimpijakosa.

Janakopolus je opisao Slukasa kao "idealnog igrača i ljudsko biće da vodi tim" u svojoj izjavi na društvenim mrežama. U isto vreme, istakao je da Panathinaikos nije ukrao igrača, ukazujući na to da su dani kada su sportisti bili ili vezani ili zarobljeni u timu davno prošli.

- Nijedan igrač nije 'pokupljen', niti je išta slično. Takvi komentari podstiču nasilje. U profesionalnoj sferi, tim je odlučio da suštinski otpusti jednog svog sportistu jer su mislili da se ne uklapa u njihov plan, a drugi tim ga je uzeo. Vremena kada su timovi i sportisti bili ili vezani ili zarobljeni su davno prošla - naglasio je ovaj 49-godišnji biznismen, pa nastavio:

- Ne zanima nas za koji je tim svaki sportista igrao i to nije deo naše odluke [da ga angažujemo] ili ne. Trudimo se da dovedemo najbolje igrače koje možemo da postignemo naše ciljeve i Kostas je idealna osoba i sportista da vodi ovaj napor. Ništa više, ništa manje.

Naravno, Janakopulos spušta loptu pošto se ranije tokom dana pojavio snimak kako pleše uz muziku i slavi dovođenje "kapitalca", što je baš isprovociralo protivničke navijače:

Naravno, "gejt 7" nisu bili ni izbliza tako pomirljivi, niti su pokušavali da smire strasti, već su objavili svoje viđenje stvari. Ova grupa navodi da je primetila da Slukasa nije bilo na proslavi titule…

- Došli smo, pronašli te i razgovarali smo sa tobom! Ni mesec dana nije prošlo od tada, tako da ćemo rekapitulirati razgovor baš onako kako se odigrao. Pozvali smo te, sastali smo se, zahvalio si nam na svemu, naročito na podršci koju smo ti pružili u teškim tvojim trenucima! Rekao si nam da želiš da ostaneš više od svih, samo imaš problem jer po tvom mišljenju Barcokas te ne koristi dovoljno. Mi smo ti rekli da je iznad svega uvek tim i da želimo da pronađete zlatnu sredinu sa našim trenerom, kojeg naravno podržavamo! Ti si stavio svoje ja iznad tima! Glavni razlog zašto si lažov i izdajica, ali i slabić kao muškarac, jeste što kada smo ti rekli, ma koliko se nisi složio sa našim trenerom, ne želimo da odeš u Panatinaikos, ti si nervozno skočio sa stolice i rekao da u Panathinaikos ne bi otišao ni za 10 miliona evra!

Mi smo ti odgovorili da smo to već čuli i da ne budeš tako isključiv. Ti si tvrdio da nikada nisi bio izdajica i da si ostavio novac da bi došao u Olimpijakos. Sve navedeno dokazuje da si sve vreme igrao predstavu, da si razgovarao sa našim neprijateljima dugo pre i da si nam i celoj porodici Olimpijakosa prodavao bajke... Svejedno nam je što si otišao u Panatinaikos, u svakom slučaju na osnovu ponuda, naša uprava i naš trener su te u stvarnosti odbili.

PS 1

Čestike glumcu Kostasu Slukasu koji je napravio svoj poslednji faul i debelo zarađuje od budala. Da li si stvarno bio povređen u utakmici u kojoj nisi igrao i izgubili smo zbog sramotnih sudija?

PS 2

Veseljaci, da li ste shvatili da je vaš "super transfer" kako biste pobegli od poslednjeg mesta u Evropi Sluka!? On je dao sav novac, on je taj koji vas j**e vas i vaš tim, izađite da proslavite ispred gada.

PS 3

Kostaki, Spanulis, odnosno lider-legenda nisi bio i nikada nećeš biti... On je išao protiv prljavog sistema u svojoj 28-oj i promenio je istoriju evropske košarke! On je odbio PAO i napravio najveći skandal u svetskom sportu, zato su ga navijači Olimpijakosa obožavali - piše u objavi "gejt 7".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike