Željko zabrinuo Grobare: Ne znam da li će Smailagić igrati derbi!

25.10.2023

19:42

0

Autor: A. Š.

Najtrofejniji trener Evrope u najavi evroligaškog okršaja sa Crvenom zvezdom pričao o zdravstvenom stanju u ekipi

Željko zabrinuo Grobare: Ne znam da li će Smailagić igrati derbi!
Uroš Trifunović i Alen Smailagić - Copyright MN Press

Prošlogodišnji istorijski, prvi ikada, evroligaški derbi pripao je Crvenoj zvezdi pred punim tribinama crno-bele Arene. Partizan je nekoliko meseci kasnije odgovorio pobedom u „Zvezdinom“ Pioniru, a u četvrtak nas očekuje novi košarkaški spektakl najvećih srpskih klubova u najkvalitetnijem kontinentalnom takmičenju.

I ovoga puta prvi derbi u sezoni Partizan će igrati kao domaćin i nema nikakve dileme da će Panter i drugovi dati sve od sebe kako bi savladali najvećeg rivala, poveli u međusobnim duelima i ujedno se iskupili za prilično bolan poraz od Mege minulog vikenda u AdmiralBet ABA ligi.

Ipak, u taboru Partizana trenutno vlada velika neizvesnost da li će Željko Obradović moći da računa na sve raspoložive igrače, pošto je, uz odranije povređenog Mateuša Ponjitku, znak pitanja iznad igranja Alena Smailagića.

- Alen nije trenirao večeras, ima bol u predelu noge i ne znam da li će biti u ekipi za derbi, to ćemo videti ujutru na treningu – otkrio je trener Partizana Željko Obradović i dodao:

- Ja se nadam da će igrati, Smajli je neko ko je uvek bio spreman da se žrtvuje i pomogne ekipi i nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Ja se, makar, nadam da će tako biti – istakao je Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike