Majk Džejms stao na stranu Duška Ivanovića posle otkaza u Zvezdi!

21.10.2023

23:22

0

Autor: A. Š.

Američki košarkaš ni ovoga puta nije propustio priliku da iskaže svoje mišljenje o „vrućoj temi“ evropske košarke

Majk Džejms stao na stranu Duška Ivanovića posle otkaza u Zvezdi!
Majk Džejms na nedavnom meču protiv Crvene zvezde u Areni - Copyright MN Press

Košarkaška vest nedelje u Evropi bez dileme je iznenadni rastanak Crvene zvede i Duška Ivanovića. Crveno-beli su večeras, potpuno neočekivano, ozvaničili prekid saradnje sa iskusnim strategom, koji na klupi srpskog šampiona nije spojio godinu dana.

Tri uzastopna poraza u Evroligi očigledno su kod čelnika kluba sa Malog Kalemegdana upalili crvenu lampicu, pa su rešili da ekipu prodrmaju šok terapijom, a vrlo brzo ćemo videti da li su i koliko u tome uspeli.

Kako bilo, Ivanović klupu Zvezde napušta posle 11 meseci i sa osvojenom duplom krunom u Srbiji, te vicešampionskim zvanjem u AdmiralBet ABA ligi, a njegovu smenu, na svoj, način prokomentarisao je i Majk Džejms.

- Potpuno novi tim, četiri utakmice i nije imao nijedan 'loš' poraz. Ljudi moraju da se nauče strpljenju u Evropi - napisao je Džejms, a između ostalih na njegovu poruku odgovorio je centar Baskonije i prošlosezonski saigrač u Monaku Čima Moneke.

- Saglasan sam, brate - napisao je kratko košarkaš španskog kluba.

Podsetimo, as Monaka se nikada ne libi da na društvenim mrežama iskaže svoj stav o svim „vrućim“ i najaktuelnijim košarkaškim temama, što je pokazao i pre samo nekoliko dana komentarom o sudijskoj odluci koja je Partizna koštala pobede u Pireju protiv Olimpijakosa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike