Zvezda već zaboravila Žalgiris: Igramo protiv rivala koji je odlično otvorio sezonu!

14.10.2023

17:11

0

Crveno-beli u trećem kolu AdmiraBet ABA lige gostuju Borcu u Čačku

Zvezda već zaboravila Žalgiris: Igramo protiv rivala koji je odlično otvorio sezonu!
Adam Hanga - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde protiv Žalgirsa doživeli su prvi poraz u sezoni, ali crveno-beli nemaju previše vremena da razmišljaju o tom susretu, već se okreću meču protiv Borca u Čačku u 3. kolu AdmiralBet ABA lige.

Taj meč se igra u nedelju 15. oktobara u 18.00 (TV Arena 1), a trener Zvezde Duško Ivanović ističe da ključ pobede leži u odbrani.  

- Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga koji smo igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja - rekao je Ivanović.

Dejan Davidovac ističe da su posle meča sa Žalgirisom odmah vratili za Beograd, i već toku današnjeg dana odrađen je lakši trening.

- Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka, a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka. Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu - istakao je Davidovac.

Treba istaći da su obe ekipe novu sezonu u regionalnom takmičenju počele sa dve pobede – Zvezda slavila protiv Igokee i Cedevita Olimpija, a Borac bio bolji od Cibone i Mege.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike