Ivanović razočaran: Nismo dobri - ovo je signal!

13.10.2023

21:50

0

Trener Zvezde smatra da je očigledno da još mnogo treba da se radi kako bi se podigao nivo igre

Ivanović razočaran: Nismo dobri - ovo je signal!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Košarkaši Zvezde izgubili su u dramatičnoj završnici od Žalgirsa sa 79:74 u drugom kolu Evrolige, a trener crveno-belih Duško Ivanović nije krio razočaranje posle prvog poraza u sezoni.

- Čestitam Žalgirisu. Počeli su i završili sa visokim intenzitetom. Igrali su dobro. Mi smo krenuli meko, a završili smo skoro kako smo i počeli. To je bio problem. Oni su dodavali loptu odlično, imali su dobre šuteve za tri poena i došli su do prednosti  Žalgiris nije menjao nista. Oni su igrali kao i u Bolonji. Mi smo imali problem da damo lake koševe i sa Ulanovasom. On je napravio razliku u ovom meču - istakao je Ivanović.

Litvance je zanimalo i mišljenje crnogorskog stručnjaka vezano za Rokasa Giedraitisa, koji nije odigrao očekivanu partiju protiv Žalgirisa.

- Sezona je duga. Znam jako dobro Rokasa. On je profesionalac i igra dobro odbranu i napad. I on, kao i svi drugi igrači moraju da napreduju. Ovo je signal. Prvu utakmicu smo dobili lako. Ali, ovo je signal da nismo dobri u ovom momentu i da treba da unapredimo našu igru. Želeo sam da dođe u Zvezdu jer ga znam, sviđa mi se. Znam šta može da nam da u svakom momentu - zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike