Dobar je osećaj biti prvi, da tako bude i na kraju! Davidovac očekuje pomoć od Gedraitisa, iako ne zna kako se pobeđuje Žalgiris!

11.10.2023

12:46

0

Autor: A. S.

Iskusni košarkaš Zvezde smatra da je vreme da Rokas promeni svoj skor sa ekipom iz Kaunasa

Dobar je osećaj biti prvi, da tako bude i na kraju! Davidovac očekuje pomoć od Gedraitisa, iako ne zna kako se pobeđuje Žalgiris!
Davidovac u dresu Zvezde - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 19 sati igraju meč drugog kola Evrolige sa ekipom Žalgirisa, u Kaunasu. Crveno-beli su spremni, pa žele i drugu pobedu u nizu na startu takmičenja.

Jedan od najiskusnijih košarkaša Zvezde, Dejan Davidovac, dobro poznaje rivala.

- Igramo protiv dobre ekipe koja je dugo zajedno, znaju da igraju. Fizički su dominantni, igrali smo na Kipru protiv njih. Idemo spremni, u dobrom smo ritmu, imaće veliku podršku navijača, ali očekujemo pobedu i daćemo sve od sebe - rekao je Davidovac, pa se dotakao vodeće pozicije, na kojoj se trenutno Zvezda nalazi:

- Dobar je osećaj, nadam se da će tako biti do kraja.

Ovog leta, crveno-beli dres je obukao Litvanac Rokas Gedraitis, ali, u svojoj karijeri nikada nije bio u timu koji je savladao Žalgiris u Kaunasu.

- Može da nam pomogne, sigurno da zna kako se igra protiv njih, iako kao što je rekao nije ih nikada pobedio. Očigledno da ne zna, ali ovo će biti prilika da se to promeni - našalio se na kraju Davidovac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike