Dante opet leteo u Madridu, Dončić dobio samo pet minuta! Realu spektakl protiv Dalasa! (VIDEO)

10.10.2023

23:37

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji košarkaš Partizana posle samo nekoliko meseci se vratio u dvoranu koja mu ne budi lepe uspomene

Dante opet leteo u Madridu, Dončić dobio samo pet minuta! Realu spektakl protiv Dalasa! (VIDEO)
Dante Eksum "lepi" Džanana Musu - Copyright Printscreen/Twitter

Nadali su se navijači Reala spektakularnom susretu sa Lukom Dončićem, ali on nije ispunio sva očekivanja ljubitelja košarke u Madridu. Došao je Dalas u „Vizink centar“ na prijateljski susret sa „kraljevskim klubom“, ali je prva zvezda tima dobila samo pet minuta na parketu, što sigurno nije previše obradovalo fanove evropskog prvaka.

 

 

 

 

Sigurno da je i to jedan od razloga trijumfa Reala u meču u kojem odbrane nisu bile nešto na šta se obraćala prevelika pažnja – 127:123 (38:37, 27:34, 25:28, 37:24).

Zvaničan razlog za malu Dončićevu minutažu jeste sitnija povreda lista i, očigledno, preterana predostrožnost Mavsa. Jer, i za to kratko vreme koje je proveo na parketu, slovenački reprezentativac je pokazao svu magiju koju poseduje u rukama.

Zanimljivo, ovo je bila prilika i da se Dante Eksum i Geršon Jabusele sretnu oči u oči prvi put posle drugog meča četvrtfinalne serije Evrolige između Reala i Partizana koja je prekinuta minut pre kraja zbog opšte tuče igrača dva tima. Podsetimo, u tom „obračunu“ francuski košarkaš je divljačkim zahvatom povredio Australijanca koji samo pukom srećom nije imao veće posledice.

Ružne uspomene, ipak, nisu previše omele Eksuma (13 p, 9 as) koji je na momente podsetio zbog čega je ekspresno postao veliki mezimac „grobara“, a banana koju je lupio Džananu Musi kroz samo nekoliko sekundi postala je hit na društvenim mrežama.

 

 

Svoje veče imao je i Fakundo Kampaco. Prošlosezonski plejmejker Crvene zvezde Dalasu je ubacio 20 poena, uz šest skokova i osam asistencija, a trojka Argentinca koja je zapečatila sudbinu Dalasa u Madridu naterala je širok osmeh na lici čak i Luki Dončiću.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike