E moj Fakundo, brzo si Zvezdu zaboravio! Ovako se Kampaco "predstavio" u Madridu!

18.07.2023

18:06

0

Autor: G. F.

Argentinac nahvalio i navijače Reala, o Delijama ni reč

E moj Fakundo, brzo si Zvezdu zaboravio! Ovako se Kampaco "predstavio" u Madridu!
Fakundo Kampaco u dresu Argentine - Copyright MN Press

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Argentinac Fakundo Kampaco zadužio je opremu madridskog Reala, s kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Vratio se Kampaco u Madrid posle kratkog boravka u Beogradu, a iako su mu crveno-beli mnogo učinili kada su ga angažovali, brzo je "zaboravio" na sve to. Toliko brzo da nijednom nije pomenuo klub koji mu je dao mnogo toga.

- I meni i mojoj porodici mnogo znači što sam se vratio u ono što osećam da je moj dom. Uvek mi je bilo lepo ovde. Dali su mi priliku da mi pokažu kakav sam igrač i uvek ću biti zahvalan - rekao je Kampaco, pa pojasnio:

 

 

- Odnosi koje sam ostavio ovde, prijatelji i kolege, su oni koji mi najviše nedostaju i koji su me takođe naterali da se vratim. Moja porodica voli Madrid, tim, moja ćerka je rođena ovde i udobnost porodice je bila veoma je važno da budu mirni i da su srećni.

Argentinac je u Realu igrao od 2014. do 2020. godine, već spada u veterane ali tvrdi da je sa 32 bolji igrač nego što je bio kada je otišao iz Madrida u NBA ligu.

- Fizički se osećam dobro. Smatram da sam bolji igrač otkako sam otišao i sada to moram da pokazujem iz dana u dan. Morate vredno da radite, da se trudite da ostvarite svoje ciljeve, da se borite za titule, da budete deo ovog tima koji uvek pokušava da postigne sve.

 

 

Zna Kampaco da je došao u redove aktuelnog prvaka Evrope i zna šta je uvek cilj madridskog giganta.

- Kad god se priča o Madridu, oni pričaju o titulama i svaku moramo pokušati da osvojimo. Radićemo svaki dan tokom cele sezone da osvojimo svaku titulu koja nam se nađe na putu, trudićemo se da damo sve u svakoj utakmici kako bismo ponovo mogli da se borimo za važne stvari i daćemo sve za taj cilj.

Na kraju je pričao i o navijačima Kraljevskog kluba, iako smo sigurni da atmosfera u Madridu nije ni blizu one koju je doživeo u Beogradu.

MN Press
Fakundo Kampaco

- Otkad sam deo ovog tima, uvek su mi pokazivali veliku naklonost i želim da se vratim u Vizink centar i da doživim utakmicu. Prva stvar je da se zahvalim navijačima na ljubavi koju mi uvek pružaju, a drugo, da ću se truditi da dam sve svoje srce u svakoj utakmici.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike