Partizan gostuje Makabiju, Obradović upozorava! Na ove dve stvari ukazuje trofejni trener (VIDEO)

03.10.2023

19:21

0

Autor: P. K.

Crno-beli u Izrael idu posle pobede nad Mornarom u AdmiralBet ABA ligi

Partizan gostuje Makabiju, Obradović upozorava! Na ove dve stvari ukazuje trofejni trener (VIDEO)
Copyright Printscreen/24sedamTV

Posle pobede nad Mornarom u AdmiralBet ABA ligi, košarkaše Partizana očekuje i prvi ovosezonski meč u Evroligi. Gostovanje Makabiju u četvrtak je najavio trener crno-belih Željko Obradović.

- Igramo protiv Makabija, znamo kakva nas atmosfera očekuje. Imaju fenomenalnu podršku navijača. Ono što je mnogo važnije što smo prostudirali kako igra Makabi. Igraju slično kao prošle sezone, s obzirom da je isti trener. Ima promena u rosteru, ali je način igre isti. Mnogo, mnogo tranzicije, čak i kad prime koš žele kontra napad. To je prva stvar o kojoj moramo da vodimo računa. Druga je njihova energija u ofanzivnom skoku.

Imaju i individualni kvalitet, mnogo toga rešavaju jedan na jedan. Videćemo kako ćemo da reagujemo tokom utakmice - kazao je iskusni trener, a zatim odgovorio i na pitanje da li je sezonu bolje početi slabijim ili ovako jakim gostovanjem.

- Kako god, uvek igraš sa svima, pre ili kasnije. Ne razmišljam na taj način. Makabi je prva utakmica i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Idemo da igramo maksimalno i vidimo gde smo i šta smo.

I za kraj Obradović je otkrio da može da računa na sve igrače.

- Samo sitni problemi, ali to neće da utiče. Ekipa je kompletna - zaključio je trofejni trener čiji je tim prošle sezone zaustavljen na prvom stepeniku u nokaut fazi, od Real Madrida.

Utakmica će biti odigrana u četvrtak, u 20.05.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike