Zvezdinom biseru predviđaju visoko mesto na NBA draftu! Nikolu Topića biraju u prvoj rundi!

29.09.2023

23:45

0

Autor: A. Š.

Jedan od osnivača poznatog sajta "DraftExpress“ objavio je svoj imaginarni draft, na kojem se odlično kotira mladi srpski reprezentativac

Zvezdinom biseru predviđaju visoko mesto na NBA draftu! Nikolu Topića biraju u prvoj rundi!
Nikola Topić - Copyright MN Press

Dugo Crvena zvezda iz svoje škole nije izbacila talentovanijeg košarkaša od Nikole Topića. Mladi bek već je opčinio stručnjake širom sveta, a glas o njemu stigao je i do „kolevke igre pod obručima“.

Košarkaš crveno-belih, koji je narednu sezonu provesti na pozajmici u Megi, odlično se kotira na predviđanjima za NBA draft, na kojem ga specijalizovani novinari vide u prvoj rundi.

NBA Draft analitičar ESPN - a, i jedan od osnivača poznatog sajta "DraftExpress", Džonatana Givonija objavio je svoj imaginarni draft za sledeću godinu na kojem je Topića „pokupila“ Filadelfija kao 26. pika.

Ono što je posebno zanimljivo ovakve projekcije novinara „preko bare“ često mogu da budu veoma precizne kada dođe vreme za pravi draft, a visoka pozicija jednog od najtalentovanijih srpskih igrača i ne bi trebalo previše da čudi, s obzirom da je letos sa Orlovima osvojio prvenstvo Evrope na kojem je proglašen za MVP-ja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike