Tužna priča Nemca srpskog porekla koji je bio velika košarkaška nada: Ovo je kraj! Boli me i kad perem zube ili češljam kosu!

20.09.2023

10:27

0

Autor: D. P.

Bolovi su ga oterali od košarke

Tužna priča Nemca srpskog porekla koji je bio velika košarkaška nada: Ovo je kraj! Boli me i kad perem zube ili češljam kosu!
Bogdan Radosavljević - Copyright MN Press

Bivši igrač Bajerna, Albe i reprezentacije Nemačke, centar srpskog porekla Bogdan Radosavljević bio je prinuđen da okonča igračku karijeru iako se sa 30. godina nalazi u najboljem životnom periodu za jednog sportistu.

Radosavljević ostavlja loptu kao igrač nemačkog prvoligaša Hakro Merlins Crailsheim zbog problema sa ramenom koji se pogoršava.

U pitanju je osteoartritis desnog ramena, zbog čega je klupski doktor Krištof Lukas preporučio Radosavljeviću da kaže zbogom košarci.

- Prethodno sam ponovo pregledao rame kod nekoliko specijalista. Samo da budem siguran, hteo sam da imam i drugo mišljenje, treće i četvrto. Ali, svi lekari su bili složni. Onda je bilo jasno -  izjavio je Radosavljević za "Bild", a zatim je rekao kako novonastalu situaciju podnosi zajedno sa suprugom i sinom:

- Uh, to je bilo jako teško. Veoma tužno. Nije baš lako čuti takvo nešto. Veoma emotivno i teško. Još uvek procesuiram sve. Ali ne samo ja, već i moja porodica. Dajemo sve od sebe da nastavimo živeti s tim. Život ide dalje.

Centar visok 214 centimetara ističe da mu bolovi u ramenu prave problem i kod običnih situacija u životu:

- Čak i svakodnevnim stvarima me boli. Od češljanja kose do pranja zuba i pranja ruku. U svemu što radim. Podići ruku prema gore u stranu više je gotovo nemoguće - priznao je košarkaš rođen u Jagodini.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike