Još jedna medalja da upotpuni kolekciju! Vuleta uplakana poručila kada je poslednji pozdrav!

29.08.2023

13:18

0

Autor: A. S.

"Nijedan san nije dovoljno veliki i da ne postoji stvar koju ne mogu da urade ako u to veruju"

Još jedna medalja da upotpuni kolekciju! Vuleta uplakana poručila kada je poslednji pozdrav!
Ivana Vuleta - Copyright AP Photo/Martin Meissner

Srbija nije imala uspešniju atletičarku od Ivane Vulete. To je potvrđeno nakon osvajanja još jedne medalje, nedavno na Svetskom prvenstvu i to one najsjajnije, zlatne.

Ali, 33-godišnja šampionka u skoku udalj, polako priprema javnost za kraj karijere.

Na konferenciji za medije koja je organizovana u Beogradu povodom svetskog zlata, Ivana je u suzama progovorila o penziji i otkrila kada će to biti.

- Mislim da su moje godine moja prednost i to iskustvo ne može da se meri ni sa čim. Zlatom na Svetskom prvenstvu sam zaokružila jednu priču i jedina stvar koja ostaje je taj Pariz i to je upitno ako ne budem zdrava. Tamo ću ići sa istim ambicijama, to je jedina medalja koja ostaje da upotpuni moju kolekciju. Eto, moj poslednji pozdrav. Hvala za sve ovo, bilo je prelepo - poručila je Ivana u suzama.

Ona je konferenciju iskoristila i kako bi se svima zahvalila.

- Nisam se na kraju ni zahvalila svima na podršci tog dana i tokom tog vikenda i tokom cele godine, nije bilo prilike. Čekala sam malo da uživam u svemu ovome. Za mene je najvažnije da sam dala primer mlađima koji dolaze i da sam ih ohrabrila da nijedan san nije dovoljno veliki i da ne postoji stvar koju ne mogu da urade ako u to veruju. To je moja dužnost. Mnogo je više loših nego dobrih dana u godini, zato je bitno da ostaneš skoncentrisan i da svako radi svoj deo posla. Ponosna sam na ovu medalju, stigla je u pravom trenutku, mislim da bi bilo besmisleno da sam je osvojila pre šest ili sedam godina - poručila je velika šampionka!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike