Jokić ponovo dobio pretnje od braće Moris: Udario je kukavički s leđa, dobiće on svoje! (VIDEO)

15.09.2023

08:50

0

Autor: D. P.

Podgrejava se staro neprijateljstvo

Jokić ponovo dobio pretnje od braće Moris:  Udario je kukavički s leđa, dobiće on svoje! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Profimedia/Printscreen/Twitter

Sukob Nikola Jekića i Markifa Morisa, bivšeg igrača Majamija, ponovo je serviran NBA navijačima zahvaljujući američkom košarkašu koji je sa rođenim bratom Markusom bio učesnik jednog podaksta.

Markif je opisao kako se incident dogodio, a tokom svoje priče nije se ustezao da uvredi srpskog igrača

- Faulirao sam ga, a on je izveo udarac na kvarno. Udarac je bio malo jači i neko vreme sam bio odsutan. Pokušali su da me zaštite od mene samog, ali sam bio spreman već posle dve nedelje. Nisam bio povređen niti u bolovima, nego je Majami želeo da me sačuva - ispričao je Markif, ali je onda ipak malo bolje sve objasnio njegov brat Marku, doduše uz vređanje našeg Jokića.

- Trebalo je samo sa uzme faul. Digao sam ruku i prilazio mu, znao je da dolazim. Nije bio prljav udarac. On je pokušao da skoči i doda loptu, a ja sam dotrčao i faulirao ga. Ne znam šta je mislio, ali učinio je da ispade da sam hteo da povredim, ali nisam. Ali i liga je napravila da sam želeo da ga fauliram takođe, jer su me je*eno kaznili kao da sam ja uradio to što je on, a ja sam bio udaren - ispričao je Markif i nastavio:

- Ljudi kažu da nisam smeo da mu okrenem leđa. Da li smo na ulici ili na košarkaškom terenu? To je moje mišljenje: ako smo na ulici, neću ti okrenuti leđa i idem na tebe, ali ako smo na terenu i dosuđen je faul, odšetaću na drugi kraj terena. Faulirao sam te i znao si da ću to da uradim, a onda si me udario kukavički sa leđa i ispadam kriv jer sam okrenuo leđa.

Markif je nekoliko puta ponovio pretnju da će Jokić "dobiti svoje", pa bi takvo ponašanje moglo da almarmira i njegove poslodavce u Dalasu.

Da podsetimo, posle incidenta na utakmici sa koje su obojica isključeni, u priču su se umešala braća.

Sa Markifove strane reagovao je brat Markus koji je je obećao osvetu kada se bude igrao meč Klipersa i Denvera, ali su se onda za tu priliku na društvenim mrežama pojavili i braća Jokić, Strahinja i Nemanja, sa svojom pourkom Morisima da su i oni spremni da se uključe u "rešavanje" problema ako je već nasilje jedini izbor.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike