Nemili događaj sa Borišom nam je dao energiju i pomogao da poginemo na terenu! Jović zahvalio na podršci koju je nacija uputila ekipi!

12.09.2023

07:34

0

Autor: A. S.

Nišlija je naveo i da je cilj ispunjen

Nemili događaj sa Borišom nam je dao energiju i pomogao da poginemo na terenu! Jović zahvalio na podršci koju je nacija uputila ekipi!
Stefan Jović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Stigli su košarkaši Srbije sa Svetskog prvenstva u Manili, a suze nakon finala, zamenio je veliki osmeh i ponos. Veliki broj navijača, porodice i prijatelji, dočekali su ih na aerodromu, pa je usledila još jedna emotivna situacija.

Ova srebrna medalja, izazvala je veliko oduševljenje u narodu, koji nije krio sreću, a nisu ni igrači prilikom razgovora sa medijima.

- Svakako da smo ponosni jer smo od samog početka priprema verovali u ono što radimo. Iskreno nismo očekivali ovakvu euforiju, pa hvala svima što su došli u ovolikom broju. Sva podrška je stizala do nas i ostavili smo svaki atom snage sve do finala - rekao je po dolasku Stefan Jović.

Jedan od najiskusnijih u ekipi, imao je porodičnih problema, ali se odlučio da putuje sa ekipom, a o reprezentaciji koja je osvojila srebro i Boriši Simaniću je imao šta da kaže.

- Ovaj tim... Ja sam od 2014. godine tu u reprezentaciji i tim ovaj ima dušu to je ono što ostaje za nama, pa ne mogu da zaboravim ni nemili događaj sa Borišom koji je nama dao energiju i poruke koje su stigle do nas su nam pomogle da poginemo na terenu i napravimo rezultat. Najvažnije je da je on dobro i hvala svima što je on dobro...

Pored srebra, Srbija je u Manili obezbedila i direktan plasman na Olimpijske igra.

- To je bio naš zacrtani cilj koji smo imali još od polaska i bili smo presrećni i žreb je išao na našu stranu i mora malo sreće da bi bilo rezultata - istakao je rođeni Nišlija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike