Srbija se sprema za osminu finala Evropskog prvenstva: Selektor traži koncentraciju i fokus

09.09.2023

17:01

0

Potcenjivanje protivnika ne dolazi u obzir...

Srbija se sprema za osminu finala Evropskog prvenstva: Selektor traži koncentraciju i fokus
Igor Kolaković - Copyright MN Press

Selektor Srbije Igor Kolaković rekao je dan pred osminu finala Evropskog prvenstva, da meč sa Češkom zahteva punu koncentraciju i fokus.

Odbojkaši reprezentacije Srbije u nedelju od 18 časova igraju protiv Češke u osmini finala Evropskog prvenstva u Bariju.

- Eliminacioni meč zahteva punu koncentraciju i fokus. Česi su se pokazali kao ozbiljan protivnik u pripremnim mečevima u Beogradu. Naravno da naš pristup mora da bude kao i na prethodnim mečevima. Sa nestrpljenjem čekamo sutrašnji dan, jer nam je mnogo stalo da se plasiramo u četvrtfinale.

Reprezentativac Srbije Miran Kujundžić dodaje da ekipa ne sme da protivniku dozvoli izdanje sa prošlog Evropskog prvenstva, kada je Češka eliminisala selekciju Francuske.

- Mislim da smo spremni. Prijala nam je pauza. Bitno je da smo svi zdravi, osim Uroša Kovačevića ali i on se vraća. Dočekujemo utakmicu u dobrom raspoloženju, nakon one pobede protiv Nemačke. U Beogradu smo pobedili Češku dva puta i tada se uverili da su nezgodan protivnik. Imaju dva talentovana korektora koja svaki dan mogu da naprave do 30 poena.

Pobednik meča Srbija – Češka igraće u četvrtfinalu sa pobednikom duela Poljska – Belgija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike