Partizan krenuo pobedom! Novi Valjak srušio finalistu Lige šampiona!

08.09.2023

22:01

0

Autor: A. Š.

U prvom meču predsezone, izabranici Željka Obradovića savladali su Hapoel iz Jerusalima

Partizan krenuo pobedom! Novi Valjak srušio finalistu Lige šampiona!
Kevin Panter i Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana pobedili su Hapoel iz Jerusalima rezultatom 86:81 na turniru koji se održava u Laktašima i Banjaluci u čast 50 godina od osnivanja Igokee.

Partizan je pobedio u prvom pripremnom meču u novoj sezoni, a prvi put su u dresu crno-belih zaigrale novajlije Pi Džej Doužer, Mateus Ponjitka i Frenk Kaminski, kao i povratnik u klub Ognjen Jaramaz.

Hapoel iz Jerusalima trenera Aleksandra Džikića je pružio jak otpor Partizanu, čak je i povremeno vodio sve do početka četvrte deonice, ali onda je šampion AdmiralBet ABA lige "dodao gas" i stigao do preokreta i pobede.

Najefikasniji u Partizanu bio je upravo Jaramaz sa 12 poena, Zek Ledej i Balša Koprivica su dali po 10, po devet su dali Džejms Naneli i Danilo Anđušić, a kapiten Kevin Panter je postigao šest poena, sve u poslednjoj deonici i sve sa linije za slobodna bacanja.

Partizan naredni meč na turniru igra sutra od 18.30 časova protiv Turk Telekoma, na otvorenom teniskom stadionu u Banjaluci, i ako pobedi igraće u nedelju u finalu protiv moskovskog CSKA, a ako izgubi, igraće istog dana protiv Galatasaraja u meču za treće mesto.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike