Partizanovci sinoć dočekali košarkaše u Banjaluci, večeras ih bodre u prvom meču protiv Hapoela

08.09.2023

09:15

0

Autor: D. P.

Pojačanja na prvom testu

Partizanovci sinoć dočekali košarkaše u Banjaluci, večeras ih bodre u prvom meču protiv Hapoela
Copyright KK Partizan

Košarkaši Partizana sinoć su dočekani u Banjaluci od nekoliko stotina svojih navijača, a već večeras (20.00) pred njima će odigrati prvu utakmicu u sezoni protiv ekipe Hapoela iz Jerusalima koju vodi Aleksandar Džikić.

Crno-beli igraju na turniru povodom 50 godina od nastanka Igokee i u svojoj grupi još imaju ekipu Turk Telekoma takođe, bivšeg Partizanovog trenera Nenada Čanka.

Uroš Trifunović nestrpljivo čeka prvi izlazak na parket:

- Igramo protiv timova dva trenera koja su bila u Partizanu. Nama je najbitnije da se uigramo na ovom turniru. To će nam biti prva utakmica sa Pi-Džejom, Ponjitkom i Kaminskim. Radili smo dva puta na Kopaoniku tako da nam ovaj i sledeći turnir treba da posluže da dođemo do svoje igre do starta sezone - rekao je Uroš Trifunović.

Ovaj turnir u Banjaluci igraće se pod vedrim nebom. To će biti prva u nizu utakmica, budući da će se Partizan u Beogradu 13. septembra predstaviti na otvorenom terenu Tašmajdana protiv "bratske" ekipe iz Španije Fuenlabrade.

- Nikad nisam igrao na otvorenom. Video sam meč CSKA i Igokee, veoma lepo izgleda. Biće mi zadovoljstvo da igram, a verujem i drugima, ali ponavljam, važno je da se uigramo. Nije bitan rezultat. Uželeo sam se utakmica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike