Milutinov u mislima sa Simanićem: Želimo da se borimo za Borišu, bar da se oseća ponosnim

04.09.2023

13:32

0

Autor: D. P.

"Poražavajuće imati tako ozbiljnu povredu, u košarkaškoj utakmici."

Milutinov u mislima sa Simanićem: Želimo da se borimo za Borišu, bar da se oseća ponosnim
Košarkaši Srbije - Copyright fiba.basketball

Centar reprezentacije Srbije Nikola Milutinov pred četvrtfinale protiv Litvanije ispričao je kako se oseća zbog svega što se desilo njegovom saigraču Boriši Simaniću koji je posle druge operacije izgubio bubreg.

- Bilo nam je jako teško, od trenutka kada se to desilo. Prvo nismo mogli da verujemo, bilo je tako, tako loše. Zaista je uticalo na nas sve. Molimo se za njega, da se što pre oporavi. Sinoć smo obavešteni da mora na drugu operaciju. Svi smo uz njega i molimo se za brz oporavak - rekao je Milutinov za grčke medije:

- Želimo da se borimo za njega, bar da se oseća ponosnim. Nismo spavali posle tog meča, pokušavali smo da nađemo krv za Borišu, jer mu je trebalo mnogo krvi. Zaista je to bilo jako teško vreme za nas.Voleo bih da se to nikome na svetu nikada ne desi. Meni je sve ovo bilo jako teško, u početku nisam mislio da ovako nešto može da se desi. Bukvalno je poražavajuće imati tako ozbiljnu povredu u košarkaškoj utakmici.

Litvancima se prepušta staus favorita:

- Oni su zaista dobra ekipa, videli smo kako su igrali protiv SAD. Biće to veoma težak meč za nas. Igraju veoma dinamično, sa visokim nivo energije i moramo da mu pariramo. Oni su favoriti. Biće teško parirati Valančijunasu, moraćemo da igramo timski u odbrani da se suočimo sa njim, a ne jedan na jedan. Moraćemo da budemo spremni za sve, a ne samo za njega, jer oni imaju i Motiejunasa, imaju kvalitetne i dobre šutere.

Centar plavog tima ne očekuje mnogo koševa:

- Biće teška utakmica. Nećemo videti visok rezultat. Ali to je moje mišljenje. Videćemo šta će biti sutra. Litvanija će zaboraviti pobedu nad SAD i doći će puna samopouzdanja.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike