Dok čeka pojačanje iz NBA, Kokoškov razbio tim bivšeg trenera Crvene zvezde

20.12.2020

12:19

0

Autor: D. B.

Fenerbahče prekinuo seriju loših rezultata

Dok čeka pojačanje iz NBA, Kokoškov razbio tim bivšeg trenera Crvene zvezde
Copyright Profimedia

Očajni rezultati Fenerbahčea u poslednje vreme, serija i to ubedljivih poraza u Evroligi tema su o kojoj se mnogo govorilo prethodnih dana. Činilo se da je timu Igora Kokoškova bila potrebna utakmica na kojoj će iskaliti bes. I takav meč je stigao protiv Burse.

Tim iz Istanbula bio je ubedljiv protiv ekipe koju odskora sa klupe vodi nekadašnji trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević90:54 (26:12, 27:16, 22:11, 15:15).

Pročitajte još

Ruku na srce ovo je itekako očekivan rezultat pošto je Bursa igrala sa deset igrača zbog bolesti i pozitivnih rezultata nekoliko košarkaša.

Ahmet Duverioglu je utakmicu završio sa 23 poena i osam skokova, Nando de Kolo je sakupio 14 poena, ali i četiri skoka i sedam asistencija, dok je Tarik Biberović imao učinak od 13 poena i sedam skokova.

Ono što je jasno je da i ova pobeda neće promeniti namere Kokoškova da dodatno ojača tim. Marko Gudurić je već potpisao ugovor i čeka da ponovo zaigra za nekadašnji klub, a stiže i vest da je na putu ka Istanbulu i Frenk Kaminski. Centar je otpušten iz Sakramenta, a momak koji ima i srpsko poreklo je u Finiksu sarađivao sa Kokoškovim. Svojevremeno je bilo i reči da bi Frenk mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije, ali do toga nikada nije došlo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike