Kijanović se povukao i na oproštaju poručio: Partizanu želim da ostvari te snove o kojima sanjamo!

05.08.2023

14:03

0

Autor: A. S.

Crno-beli na pauzi između sezona ostali bez direktora

Kijanović se povukao i na oproštaju poručio: Partizanu želim da ostvari te snove o kojima sanjamo!
Dejan Kijanović - Copyright MN Press

Košarkaški klub Partizan danas je putem drutvenih mreža obavestio javnost da se Dejan Kijanvoić povukao sa mesta direktora kluba.

Nakon šest godina u klubu, Kijanović je rešio da se u pauzi između sezona povuče sa mesta prvog operativca kluba.

Kako navode crno-beli, on je tokom sezone razgovarao sa predsednikom kluba Ostojom Mijailovićem i blagovremeno najavio odlazak.

- Na prvom mestu, neke ekskluzivne glasine koje sam tokom odmora mogao da pročitam ne bih želeo da direktno komentarišem, jer ne bih voleo da upadnem u zamku da licitiram o nečijim krajnjim namerama i motivima. Ako neko nesto objavi, a tek nakon objave me pozove za komentar, mislim da to dovoljno govori - kazao je najpre Kijanović, pa nastavio:

- Za ovih šest godina, klub je prešao mnogo veliki put i iz pozicije u kojoj smo pripreme prvog tima započeli sa četiri igrača pod ugovorom i nekolicinom na probi, došli smo do mesta koje Partizanu po svim kriterijumima pripada. Danas smo regionalni šampioni i učesnici Evrolige, na šta sam neizmerno ponosan. Ipak tokom sezone za nama, osetio sam da se moje putovanje kao aktivnog člana Partizana završava. Shvatio sam da fizički i psihički umor polako sustižu motivaciju. Smatram da na tom mestu mora biti čovek koji je spreman da bude u službi Partizana 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji i da radi sa istim, ako ne i većim žarom nego što sam to činio ja.

On se potom zahvalio ljudima i klubu na saradnji, kao i Nikoli Pekoviću i Milanu Iskrinu.

- Ovim putem, želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba na izvanrednoj saradnji koju smo imali, svim poslovnim partnerima, svima koji su postali i lični prijatelji i svima koji su pomogli da se Partizan vrati na veliku scenu. Da se zahvalim upravi na čelu sa Nikolom Pekovićem i Milanom Iskrinom koja mi je prva ukazala poverenje. Takođe, želim da se zahvalim predsedniku Ostoji Mijailoviću i aktuelnom Upravnom odboru na poverenju, sjajnoj saradnji i podršci bez koje bi moj posao bio daleko teži. Svom Partizanu želim da nastavi uzlaznom putanjom i da svi mi koji ovaj klub volimo, zajedno ostvarimo te snove o kojima sanjamo. Svakako, ostajem uz Partizan ali ne uz angažovanje koje bi iziskivalo konstantnu posvećenost dnevnim problemima - poručio je Kijanović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike