Pogledajte trening Srbije pred odlazak u Atinu: Selektor odškrinuo vrata večernjeg treninga (VIDEO)

05.08.2023

21:19

0

Autor: P.K.

Sve zanima kako se "orlovi" spremaju za Mundobasket. Zavirite i sami

Pogledajte trening Srbije pred odlazak u Atinu: Selektor odškrinuo vrata večernjeg treninga (VIDEO)
Detalji sa treninga reprezentacije - Copyright KSS

Srbija je završila prvi deo priprema za Mundobasket 2023. Sada su na redu pripremne utakmice, a prve su zakazane za Akropolis kup.

Doduše, Srbija je već imala dva trening meča, ali oni uopšte nisu važni, jer nemaju ni trunku takmičarskog u sebi, već više dve ekipe pomažu jedna drugoj, odnosno igraju u dogovoru dva selektora.

No, sada slede pravi pripremni mečevi, oni u kojima se ide na pobedu. Posle treninga u subotu uveče, "orlovi" imaju slobodan dan, a onda sledi put u Atinu na Akropolis kup.

Pogledajte detalje:

Srbiju na Kupu Akropolja čekaju dve velike provere - prvo sa Grčkom, a onda i sa Italijom, reprezentacijom koja nas je dva puta uzastopno "rastuživala".

Reprezentacija se posle toga vraća u Beograd, gde će u Areni odigrati 16. avgusta meč sa Portorikom, jednim od rivala u grupi na Mundobasketu.

"Orlovi" onda lete za Kinu, tačnije u Šendžen. Tu ih čekaju dva meča, prvo protiv domaćina, sa kojima smo takođe u grupi na Mundobasketu i čiji tim vodi bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Poslednja provera je Brazil, 21. avgusta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike