Tuga! Ubio se mladi američki košarkaš

04.08.2023

09:31

0

Autor: D. N.

Beživotno telo pronađeno u stanu u kampusu

Tuga! Ubio se mladi američki košarkaš
Copyright Printscreen/Twitter

Tužne vesti stižu iz Sjedinjenih Američkih Država. Univerzitet Dreksel je potvrdio da je njihov student Terens Batler (21) koji je bio i član košarkaškog tima pronađen mrtav u svom stanu u okviru kampusa. Prvo se pojavila vest da je pronađeno telo, a kasnije je Odeljenje za javno zdravlje Filadelfije potvrdilo da je preminuo od povreda koje je naneo sebi iz vatrenog oružja.

Kako se dalje navodi u američkim medijima, policija je dobila poziv u 8.55. U stan u Lankaster aveniji je ubrzo stilga i ekipa hitne pomoći koja je pola sata kasnije konstatovala smrt.

Na lice mesta je veoma brzo stigla i porodica, a saopštenjem se oglasila i porodica, tačnije roditelji, otac Terens Batler stariji i majka Dina.

- Našoj porodici su srca slomljena. Terens je bio nežna i dobra duša i bilo je zadovoljstvo imati ga uz sebe. Mnogi su ga voleli i svima će nam nedostajati. Zahvalni smo na podršci i ljubavi koje dobijamo u ovim teškim trenucima - navedeno je u saopštenju.

Košarku igraju i njegove dve sestre.

Povodom tragičnog događaja, oglasio se i Univerzitet na kojem je studirao, odnosno bio član ekipe Dragonsa.

- U ime cele Dreksel zajednice izražavamo naše najdublje saučešće porodici, prijateljima i saigračima. Pošto je bio student-sportista, bio je uključen u brojne aktivnosti Univerziteta - navedeno je u saopštenju prvog čoveka Dreksela Džona Fraja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike