Počelo ponižavanje zbog Mirotića: Da li je ovo vaš zvezdani potpis? Sevnule varnice u Evroligi! (VIDEO)

03.08.2023

19:18

0

Autor: A. Š.

Pad naturalizovanog Španca na zadnjicu posle driblinga sjajnog plejmejkera sa širokim osmehom ispratio je i legendarni Majkl Džordan

Počelo ponižavanje zbog Mirotića: Da li je ovo vaš zvezdani potpis? Sevnule varnice u Evroligi! (VIDEO)
Kemba Voker i Nikola Mirotić - Copyright Printscreen/Twitter/ASMBasket_EN

Jedna od najvećih košarkaških transfera saga poslednjih godina konačno je završena. Promenio je Nikola Mirotić u prethodna skoro dva meseca gotovo sve evroligaške klubove, a kada je delovalo da je prelazak u Partizan završena stvar dogodio se veleobrt i „agonija“ je nastavljena.

Naturalizovani Španac u četvrtak je potpisao ugovor sa milanskom Olimpijom, a dok je italijanski šampion proslavljao jedan od najvećih i najvažnijih potpisa u svojoj istoriji stigla je brutalna prozivka od evroligaškog rivala Monaka.

Naime, na Tviter profilu francuskog kluba na engleskom jeziku osvanuo je video na kojem njihovo najzvučnije ovoletošnje pojačanje Kemba Voker jednim driblingom baca Mirotića na zadnjicu i potom postiže trojku, uz podsmevajući emotikom i pitanje:

- Da li je ovo vaš zvezdani potpis? – uz tag milanskog kluba.

Pomenuti detalj dogodio se tokom NBA duela Šarlota i Čikaga, a na snimku se vidi i kako se, po mišljenju mnogih, najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan (u to vreme vlasnik Hornetsa) zadovoljno smeška posle poteza i poena sjajnog plejmejkera koji je nosio dres njegovog kluba.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike