Ženi Vuka Radivojevića nakon udarca pukla bubna opna! Osumnjičeni pred tužiocem!

17.07.2023

12:25

0

Autor: 24sedam

Jezivo porodično nasilje u domu bivšeg košarkaša

Ženi Vuka Radivojevića nakon udarca pukla bubna opna! Osumnjičeni pred tužiocem!
Vuk Radivojević - Copyright MN Press

Ranije danas u javnosti su isplivale informacije da je bivši košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević pretukao suprugu, L. R. a mediji su u međuvremenu stigli do novih detalja.

Kako prenosi Informer, Radivojević je pre prebijanja supruge navodno u poznatom beogradskom klubu nazdravljao sa pevačicom, a njegova žena je sve posmatrala nakon čega je došlo do nasilja.

Prvo OJT

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje Vuku Radivojeviću zbog nasilja u porodici.

U periodu između 02.00 - 03.00 časova na području opštine Zvezdara oštećena L.R. je prijavila policiji da ju je suprug fizicki napao, prvo u vozilu, kojom prilikom je više puta udario nakon verbalne rasprave, a zatim ju je po povratku u zajednički stan udario otvorenom šakom usled čega je zadobila tešku telesnu povredu.

Osumnjičeni ce sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega ce se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja, pribaviti dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena, te će se preduzeti i druge radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

- Sumnja se da je to bio povod za svađu koja je kulminirala u fizički napad. Takođe sumnja se da je napad počeo u kolima da bi se završio u zajedničkom stanu. Pretučenoj ženi je navodno od udarca bukla bubna opna, što se vodi kao teška telesna povreda - rekao je izvor upoznat sa slučajem, prenosi Informer.

U međuvremenu, oglasila se i policija.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, uhapsili su V. R. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on noćas, oko 2.45 časova, u kući na Zvezdari više puta udario po glavi četrdesetogodišnju suprugu i naneo joj teške telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Takođe, policija je u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici V. R. izrekla obe hitne mere - privremenu zabranu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj i privremeno udaljenje iz stana - navedeno je u saopšenju.

Bonus video

Košarkaški savez Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike