Dokićeva još jednom šokirala svet: Ovo su natečene, isprebijane i krvave potkolenice od udaranja cipelama (FOTO)

06.04.2023

10:43

0

Autor: D. P.

Bivša FED kup teniserka Srbije i Australije objavila je fotografije iz detinjstva

Dokićeva još jednom šokirala svet: Ovo su natečene, isprebijane i krvave potkolenice od udaranja cipelama (FOTO)
jelena dokic - Copyright Profimedia

Jelena Dokić ne prestaje da šokira javnost detaljima iz svog privatnog života.

Bivša FED kup teniserka Srbije i Australije objavila je fotografije sa modricama na potkolenicama za koje je bio zaslužan njen otac Damir.

Iako mu ne spominje ime, Dokićeva kaže da su podlivi nastali posle izgubljenog meča kada je imala 17 godina, a šutirana je po nogama oštrim cipelama:

- Natečene, prebijene i krvave potkolenice od batina i udaranja oštrim cipelama cele noći zbog izgubljenog meča. Ove slike su snimljene više od dve nedelje kasnije i još uvek sam imala velike modrice - piše Jelena Dokić na svom Instagramu:

 

 

- Imala sam 17 godina. I dan-danas imam osetljive i kvrgave potkolenice od ovih batina. Od svake rane je ožiljak i ove su moje. Preživela sam, ali nemaju i neće svaka žena i devojka. I to je tužna realnost. Zašto ovaj post? Danas sam govorila na događaju o nasilju u porodici i bila sam tužna. Tužna i ljuta zbog desetina miliona žena na svetu za koje znam da trenutno prolaze kroz mnogo gore nego što sam ja ikada. Samo u Australiji od nasilja u porodici pogine jedna žena nedeljno. Jedna od četiri žene će tokom svog života doživeti nasilje u porodici. Cifre su još gore širom sveta. Što manje pričamo o tome, što više zaziremo od tog pitanja, to više napuštamo žene i devojke. Za one koji ovo čitaju i koji možda doživljavaju zlostavljanje ili nasilje u porodici, samo znaj da te razumem. Znam koliko si uplašen. Znajte da imate neverovatnu snagu i hrabrost. Ništa nije tvoja krivica. Za one koji mogu molim vas budite tu za one kojima je potrebna pomoć i podrška.Ne bežite od njih i ne napuštajte ih. Dolazeći od nekoga ko je bio tamo, napušten i nasmrt uplašen, molim vas ne okrećite leđa.

Jelena poručuje žrtvama da pronađu snagu i da postoje institucije koje su spremne da im pomognu:

- Uradimo više za buduće generacije. Za naše ćerke, sestre i sve devojke i žene širom sveta da ovo bude bolje i bezbednije mesto za njih da budu srećne, zdrave i bez nasilja. Nikada neću prestati da se borim i da govorim o ovom pitanju posebno za one koji ne mogu i nemaju glas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike