Savić progovorio o pojačanjima Partizana: Traže se još najmanje trojica igrača za tri pozicije

14.07.2023

16:13

0

Autor: P.K.

Znamo, međutim, koji igrač neće doći...

Savić progovorio o pojačanjima Partizana: Traže se još najmanje trojica igrača za tri pozicije
Zoran Savić - Copyright MN Press

Košarkaški prelazni rok je u jeku, "pršte" potpisi na sve strane, ali vesti o pojačanjima Partizana je, po običaju i nameri, najmanje.

Ipak, posredno je javnost iz vrha sportskog sektora saznala da Partizan želi da dovede još najmanje trojicu igrača – plejmejkera, krilnog centra i centra. To su reči sportskog direktora Partizana Zorana Savića, jednog od retkih koji zna šta se dešava u redovima šampiona Jadrana.

Savić je to rekao za Antenu Zadar, ali u sklopu demantija vesti koja se pojavila, a to je da će MVP ligaškog dela AdmiralBet ABA lige Luka Božić pojačati Partizan.

- Ma, pustite to što pišu portali. Što se tiče dolaska Luke Božića u Partizan, mogu da kažem da to nije moguće. Imamo milion drugih stvari koje moramo da završimo, tražimo centra, četvorku i plejmejkera. Gledamo kako da potpišemo nekoliko Amerikanaca – rekao je Savić.

Na insistiranje novinara iz Zadra da li će doći Božić, Savić je odgovorio:

- Prvo moramo da pričamo s igračima iz prošle sezone i kako da im produžimo ugovore, pa ćemo tek onda pričati o drugim stvarima.

Iz Partizana su otišli Matijas Lesor, Janis Papapetru, Jam Madar, iako to klub osporava, dok je neizvesna sudbina Dantea Eksuma. Ugovore su produžili Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović, vratio se Ognjen Jaramaz, a došao je Mateus Ponitka.

Bonus video:

Košarkaški savez Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike