Barselona odvela Zvezdinog trenera?! Španci javljaju da je posao završen, crveno-beli i dalje bez reakcije

01.07.2023

15:20

0

Autor: P.K.

Zvezda će izgleda imati novog trenera u stručnom štabu...

Barselona odvela Zvezdinog trenera?! Španci javljaju da je posao završen, crveno-beli i dalje bez reakcije
Stručni štab Crvene zvezde - Copyright MN Press

Mnogo je promena u Crvenoj zvezdi i već sada je jasno da će tim izgledati znatno drugačije. Nakon odlaska Ognjena Dobrića, Luke VildozeHasana Martina, Džona Holanda i Filipa Petruševa, izgleda da se dešava promena i u stručnom štabu.

Ako je verovati katalonskim medijima, Karles Marko više neće biti asistent Duška Ivanovića, pošto je prihvatio ponudu Barselone i otišao u stručni štab Rožera Grimaua.

Nekadašnji prvotimac Barselone zamenio je na mestu trenera Šarunasa Jasikevičijusa. A pošto mu je ovo prvi trenerski posao, još na mestu na kome je pritisak među najvećima u evropskoj košarci, izgleda da se odlučio na ljude od poverenja, a Marko je jedan od njih.

 

 

Grimau i Marko su bili saigrači u reprezentaciji Španije, a osvojili su srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2003. u Švedskoj.

Marko je prošle sezone osvojio Superligu Srbije i Kup Radivoja Koraća. Posebno se istakao na ovom drugom takmičenju, kada je u polufinalu vodio Zvezdu do preokreta i pobede nad Partizanom nakon isključenja Ivanovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike