Konji pokvarili odmor Jokiću, ali poziv na pivo ne odbija! Nikola odbio da se potpiše na dres, pa ubrzo promenio raspoloženje!

03.07.2023

14:42

0

Autor: A. S.

Somborac ponovo ispao car

Konji pokvarili odmor Jokiću, ali poziv na pivo ne odbija! Nikola odbio da se potpiše na dres, pa ubrzo promenio raspoloženje!
Jokić potpisuje dres - Copyright printscreen/tvitter/StorieASpicchi

Nikola Jokić trenutno odmara od košarke i vreme provodi sa konjima iz svoje štale, a trenutno se nalaze u Italiji, na takmičenju.

Međutim, konj koji je prvi nastupao, nije imao previše uspeha, što je rastužilo Jokića, a kako je sve izgledalo iz prvog reda opisao je jedan njegov navijač, Mišel, koji ga je sreo u Napulju i zatražio mu autogram.

Mišel je priču podelio sa portalom "Storie a Spicchi", u vidu pisma.

- Zdravo svima, ja sam Mišel. Želeo bih da vam ispričam priču o svom susretu sa najboljim igračem na svetu. Pre nekoliko dana mi je prijatelj koji se bavi konjskim trkama rekao da će Nikola Jokić biti na trkalištu Anjano u Napulju gde će pratiti trku Emili Pani, najmlađeg konja u svojoj štali "Dream Catcher". Da ne bih bio praznih ruku i "bezvezan", istog dana sam otišao da kupim neki dres Nagetsa, i u jednoj radnji u gradu sam našao samo jedan model iz Denvera. Bio je to broj 15, ali, Karmelo Entoni - počeo je priču Mišel, pa nastavio:

 

 

Znao sam da ga ne mogu namamiti dresom koji nije njegov, ali, otišao sam na hipodrom i čim sam ga ugledao, odmah sam tražio autogram. Odgovor je bio kratak - ne. Rekao mi je da je napet, pošto će mu konj uskoro trčati i da ne želi da ga ometa. Kako ga ne bih nervirao, otišao sam čekajući da se trka završi. Problem se dogodio kada trka nije bila baš najbolja, video sam ga tamnog u licu kako ide nazad ka svom boksu, tad sam mislio da je vreme da odem.

Ali nije želeo da odustane, pa je poslednja šansa bila ideja prijatelja.

- Ovog puta sam bio dosta daleko, a ljudi su snimali i pravili video zapise. Pokušavao sam da ga dozovem sa pozivom da želim samo autogram, ništa više. Ali je opet pokazao prstom ne, pošto je bio razočaran trkom. Odlučio sam da odem, ali mi je prijatelj predložio jednu ideju. To je da odemo u supermarket  i kupimo dva piva. Kad sam se vratio na hipodrom, Jokić je bio kod svog konja, dovikao sam ga i pokazao mu dva piva rekavši da imam poklon za njega. Sad se nasmejao, podigao je palac i rukom mi rekao da uđem.

Kako je otkrio, Jokić je bio razočaran zbog konja, ali je uspeo da se opusti i posveti priči sa svojim fanom.

- Pričali smo 10 minuta, ispijali smo pivo, a onda mi je rekao da njegov konj nije ostavio dobar utisak, ali da obećava i uveren je da ima još pet i da će se opustit u narednih nekoliko dana da ih prati na drugim trkama. Kunem se, nikada nisam video tako iznenadnu promenu raspoloženja između pokazivanja dresa Denvera i kad sam se vratio s pivom. Smešno je, ali bilo je neverovatno i još ne mogu da verujem. Na kraju mi se potpisao i na dres - napisao je Mišel.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike