Lesor jeste otišao iz Beograda, ali Partizan mu je u srcu! Francuz će ovom porukom razgaliti navijače crno-belih! (FOTO)

03.07.2023

08:21

0

Autor: A. S.

Prava ljubav između igrača i navijača

Lesor jeste otišao iz Beograda, ali Partizan mu je u srcu! Francuz će ovom porukom razgaliti navijače crno-belih! (FOTO)
Zek Ledej, Kevin Panter i Matijas Lesor - Copyright MN Press

Vratili su košarkaši Partizana ove sezone titulu ABA lige u svoje vitrine, što su i te kako znali da proslave, ali samo nekoliko dana nakon finala, obelodanjeno je da će jedan od ljubimaca navijača iz ove generacije, Matijas Lesor, potpisati za Panatinaikos.

Uspeo je Francuz da za kratko vreme osvoji navijače crno-belih, pa je svima teško pao ovaj rastanak, ali Lesor i dalje prati šta se dešava u njegovom Partizanu.

Nakon njegovog odlaska, već viđeni na izlaznim vratima bili su i kapiten Kevin Panter i Zek Ledej, ali su crno-beli ipak produžili saradnju sa Amerikancima, pa odmor pred novu sezonu koriste u odličnom raspoloženju.

A sve to, ispratio je i Lesor, koji se oglasio na Instagram storiju.

Printscreen/instagram/thiaslsf
 

 

- Jako sam srećan zbog svoje braće trenutno. Drago mi je da vidim da pobeđujete - napisao je Lesor, aludirajući na produžetak saradnje Zeka i Pantera.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike