Partizan kompletirao petorku za sva vremena! Ledej je bio poslednja puzla u istorijskoj slagalici!

02.07.2023

21:15

1

Autor: A. Š.

Crno-beli se pohvalili nesvakidašnjim dostignućem za svaki sportski kolektiv na svetu

Partizan kompletirao petorku za sva vremena! Ledej je bio poslednja puzla u istorijskoj slagalici!
Zek Ledej - Copyright MN Press

Velika je euforija među navijačima Partizana zbog povratka crno-belih košarkaša na šampionske staze. Posle 10 godina posta, Valjak se ponovo popeo na regionalni tron, a ništa manje spektakularna sezona nije bila ni u Evroligi, u kojoj je tim Željka Obradovića za jednu loptu ostao kratak za odlazak na Fajnal for.

Dani velikog slavlja zbog povratka jadranskog trofeja u Partizanove vitrine nisu još počeli da utihnjuju, a među „gobarima“ raste temperatura zbog aktivnosti klupskog rukovodstva između dve sezone.

Iako su šampionski tim Valjka napustili bitni šrafovi Dante Eksum i Matijas Lesor, navijači Partizana ponovo su u euforičnom stanju posle vesti da će crno-beli dres i u naredne dve godine nositi kapiten Kevin Panter i krilni centar Zek Ledej.

I upravo je poslednjepomenuti američki košarkaš kompletirao Partizanovu petorku za sva vremena, postavši peti stranac u istoriji kluba iz Humske koji će nositi crno-beli dres tri ili više sezona. Podsetimo, pre njega su do brojke koja je veliko dostignuće za bilo koji sportski kolektiv na svetu stigli Jan Veseli, Davis Bertans, Markus Pejdž i Kevin Panter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike