Partizan je postao prava porodica! Ovaj oproštaj Madara od Lesora to najbolje pokazuje! (FOTO)

30.06.2023

17:20

0

Autor: A. Š.

Francuski centar izgleda da nije ostavio veliki trag samo kod navijača šampiona AdmiralBet ABA lige

Partizan je postao prava porodica! Ovaj oproštaj Madara od Lesora to najbolje pokazuje! (FOTO)
Matijas Lesor i Jam Madar - Copyright Instagram/yam_madar11

Iza košarkaša Partizana je jedna od najboljih sezona u modernoj istoriji kluba. Crno-beli su posle deset godina ponovo na tronu AdmiralBet ABA lige, dok su povratničku sezonu u Evroligi obeležili dolaskom nadomak Fajnal-fora.

Sjajni rezultati i igre izabranika Željka Obradovića očekivano su svima podigli cenu, a prvi je klub iz Humske napustio Matijas Lesor.

Francuski centar karijeru će nastaviti u Panatinaikosu, a pošto je ozvaničen njegov prelazak u Atinu počele su da se ređaju oproštajne poruke navijača, kojima se Lesor za godinu i po dana provedenih u Humskoj potpuno uvukao pod kožu.

Ali, deluje da nije samo navijačima. Delovali su crno-beli su sezoni za nama kao prava porodica, a da je tako zaista bilo pokazuje i pozdrav Jama Madara, koji se s Lesorom pozdravio uz zajedničku fotografiju sa jedne od privatnih proslava izraelskog plejmejkera, najverovatnije Pashe.

- Moj brate, proveli smo sjajno vreme sa ludim uspomenama... Srećno u tvom idućem poglavlju - napisao je Madar uz fotografiju sa Lesorom i njegovim sinom.

Instagram/yam_madar11
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike