Predsednik Partizana u samo 2 reči i uz sliku opisao radost zbog ostanka kapitena! Mijailović i Panter odavno imaju poseban odnos! (FOTO)

29.06.2023

13:42

0

Autor: 24sedam

Crno-beli u istom danu dobili dve odlične vesti, i to u roku od nekoliko sati

Predsednik Partizana u samo 2 reči i uz sliku opisao radost zbog ostanka kapitena! Mijailović i Panter odavno imaju poseban odnos! (FOTO)
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Kevin Panter je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Povodom ostanka kapitena oglasio se i prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović.

- Ostaje ovde - napisao je Mijailović na Tviteru uz fotografiju iz svlačionice posle osvajanja AdmiralBet ABA lige koja je i omogućila plasman u Evroligu.

Samo pre nekoliko dana, Mijailović je naveo kako će klub učiniti sve da zadrži Pantera, pa je to i učinjeno.

- Igračima je kratak radni vek i bore se da zarade što više novca. Jedno su emocije i naše želje, a jedno realnost. Mi ćemo da se borimo za sve naše igrače koji su nam se dopali pre svega, Zoranu Saviću, Željku Obradoviću i celom stručnom štabu. Borićemo se, ali postoje granice i neka realnost.

Svaka era ima početak i kraj. Mi bismo želeli da ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da ispratimo, nećemo da uvlačimo klub u rizik. Da ne dođemo u situaciju iz 2017. godine, da imamo roster igrača koji ne mogu da igraju u trećoj ligi Srbije - kazao je Mijailović, koji je i ranije naglašavao koliko ceni i voli Pantera.

- Kevin je preuzeo odgovornost. Pokazala je cela situacija da je Željko bio upravu kada mu je pre početka sezone udelio kapitensku traku. On obožava ovaj klub i ekipu, retko koji stranac ima takvu emociju. Njega nekako posebno volim i drago mi je zbog njega - rekao je predsednik Partizana posle pobede nad Monakom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike