Partizan i Lesor, to je neka neobjašnjiva ljubav! Grobari u Parizu dočekali bivšeg igrača crno-belih i žurka je počela nasred ulice (VIDEO)

28.06.2023

07:57

0

Autor: G. F.

Povezanost novog igrača Panatianikosa i šampiona AdmiralBet ABA lige je nestvarna

Partizan i Lesor, to je neka neobjašnjiva ljubav! Grobari u Parizu dočekali bivšeg igrača crno-belih i žurka je počela nasred ulice (VIDEO)
Lesor i Grobari - Copyright MN Press

Prolaze kroz klubove širom sveta igrači i igrači, imena se ređaju kao na traci, a s vremena na vreme desi se neka konekcija između klub i igrača, koju je teško objasniti.

Tako je "kliknulo" kada je Matijas Lesor došao U Partizan. Francuski centar se potpuno uklopio u crno-belu životnu filozofiju, zavoleo se s navijačima, bio čak i kum na jednom venčanju... Rodila se neka neobjašnjiva ljubav na relaciji Lesor - Partizan i Grobari.

U navijačkoj pesmi crno-belih postoji onaj stih "ljubav prema klubu ne može da prestane". I izgleda je to slučaj sa Lesorom. Otišao je u Panatinaikos, oprostio se od voljenog Partizana izuzetno emotivnom fotografijom, a onda ga je u Parizu dočekalo specijalno iznenađenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Tamošnji navijači crno-belih pevali su zajedno sa Matijasom i njegovom suprugom Trejsi jednu od Lesorovih omiljenih pesama. Na prethodnom snimku videli ste kako je to izgledalo iz njenog ugla, a iz sledećeg ćete videti širu sliku celog događaja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike