Uniksov predsednik otkrio kako teku pregovori sa Dimitrijevićem: Evroligaši u narednih nekoliko dana rešavaju sve probleme

24.06.2023

08:07

0

Autor: D. P.

Makedonac neće više u Rusiju

Uniksov predsednik otkrio kako teku pregovori sa Dimitrijevićem: Evroligaši u narednih nekoliko dana rešavaju sve probleme
Copyright Profimedia

Makedonski plejmejker Nenad Dimitrijević odlučio da ne produži saradnju sa Uniksom, jer želi da zaigra u Evroligi.

Predsednik ruskog kluba Jevgenij Bogačev istakao je da se sa svim igračima pregovara oko nastavka saradnje, samo da to nije moguće sa Dimitrijevićem:

- Treba napomenuti da smo prošlu sezonu odigrali sa skoro novom ekipom. Ako sve prođe što želimo, onda ćemo imati 90 odsto tima na okupu, bar što se tiče stranaca. Ali sa Nenadom Dimitrijevićem, pitanje je otvoreno. On zaista želi da igra u Evroligi. Tako da možda neće uspeti sa njim - otkrio je Bogačev.

- Pa, ako ne uspemo, onda ćemo naći drugog. Ali činjenica da će ekipa biti sačuvana 80 odsto je veoma važna.

Bogačev kaže da će budućnost Dimitrijevića kao i većine igrača u Evropi biti jasna kroz narednih nekoliko dana:

- Kada se može rešiti problem sa Dimitrijevićem? U Evropi se sada privode kraju šampionati, ali negde su se državna prvenstva već završila. Upravo sada, na kraju prvenstva, problemi će biti rešeni. Odnosno, videćemo da li će biti ponuda za Dimitrijevića iz evroligaških timova. Generalno, situacija bi trebalo da se razjasni u bliskoj budućnosti - rekao je Bogačev.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike