Nedović: Hvala vam navijači! Meni trofej ne treba! Pokazali smo partizanovcima šta je lepo ponašanje

23.06.2023

14:13

2

Autor: D. P.

Najbolji igrač Zvezde se oglasio na društvenim mrežama

Nedović: Hvala vam navijači! Meni trofej ne treba! Pokazali smo partizanovcima šta je lepo ponašanje
Copyright MN Press

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Nemanja Nedović zahvalio se navijačima na podršci tokom cele sezone i istakao da žali što njegova ekipa neće ostati na okupu.

Nedović čestita Partizanu jer je bio bolji u "mečevima odigranim u Areni", napominjući još da su rivalu dali primer kako treba da se ponašaju u ovakvim situacijama:

- Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili sa porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu, jer su bili bolji u utakmicama u Areni - napisao je Nedović i nastavio:

Instagram printscreen
Objava Nemanje Nedovića

 

- Tužan sam, jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama - bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnika pre i nakon utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike