Marina žestoka posle poraza: Mnogo smo se mi navikli na čuda, nismo mi za čuda i velike domete!

18.06.2023

17:51

0

Autor: P.K.

Selektorka Srbije bez dlake na jeziku posle poraza

Marina žestoka posle poraza: Mnogo smo se mi navikli na čuda, nismo mi za čuda i velike domete!
Marina Maljković - Copyright fiba.basketball

Srbija je poražena od Mađarske u duelu koji je direktno odlučivao o prvom mestu u grupi na Evropskom prvenstvu. To znači da će sada igrati u osmini finala, i to protiv Britanije.

Meč je rešen u finišu, a selektorka Marina Maljković, po svom običaju, nije ništa ublažavala, već je pričala iskreno:

- Igrali smo bez Tine Krajišnik, to nam je stvaralo mnogo problema, ona nam pravi veliku razliku dole, protiv njihovih centara bio je to veliki problem. To na stranu, penali... Sad razumete zašto sam rekla da ne može kao protiv Slovačke sa istim grešakama.

Posle toga je prešla na poentu:

- Mnogo smo se mi navikli da pravimo čuda, nismo mi za čuda i velike domete, sem u nekim momentima ove prve dve utakmice koje smo dobili. Vrlo jasno sam rekla - ako ne igramo na taj način, mi ne možemo da pobeđujemo. Samo i isključivo tako. To danas nije bilo slučaj. Najbolnije je to što je šest razlike, naravno da smo znali da je do četiri poena, ali i treba tako da bude, kad ne radiš dobro i ne zaslužuješ.

Kakvo je zdravstveno stanje Krajišnikove?

- Tina je imala povredu zgloba sinoć na treningu pred ovu utakmicu, videćemo šta će biti u toku dana, danas definitivno nije mogla da igra.

Aktuelne šampionke Evrope igraju 20. juna protiv Britanije u borbi za četvrtfinale. Ako se plasiraju u četvrtfinale, tamo ih čeka Belgija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike