Ova Jokićeva slika sa proslave titule posebno iritirala legendarnog Kevina Garneta! (VIDEO)

18.06.2023

09:46

0

Autor: D. P.

Detalj iz poznatog podkasta "SHOWTIME Basketball"

Ova Jokićeva slika sa proslave titule posebno iritirala legendarnog Kevina Garneta! (VIDEO)
Slavlje košarkaša Denvera - Copyright AP Photo/Jack Dempsey

Jedna fotografija sa proslave prve titule Denver Nagetsa posebno je isprovocirala Kevina Garneta.

Po standardima legendarnog igrača Minesote i Bostona, najbolji igrač tima nikako ne bi mseo da završi u trećem redu na slavljeničkoj fotografiji, a Nikola Jokić je upravo to dozvolio,

On se sklonio poptuno u stranu držeći malu Ognjenu na vratu dok su škljocali fotoaparati prema igračima na pobedičkom postolju.

 

- Džoker je pokazao da je dominantan u dodavanjima, poentiranju ... - počeo da nabraja oduševljeni Pol Pirs.

- Skokovima - dodao je Kevin Garnet.

- Čoveče!

- Nikad u svom životu nekog u finalu sa 30-20-20... Bio sam u fazonu "Džo, ovo je jedan najimpresivnijih partija jednog igrača u finalu koje je viđeno u košarci. "Džoker" izgleda kao najskromniji "motherfuc.er" (u ovom kontekstu ovaj izraz se ne shvata kao uvredljiv - prim. a) kojeg sam ikada video... On je jedan od njih. Nikada nisam video da je šampionska slika snimljena sa najboljim igračem u trećem redu slike. On je kao uspavan, više vremena je uz svoju ćerku. On je u tom momentu završio svoje. Kad kažemo da je završio, onda mislimo na takvog igrača koji je u fazonu "nemoj ništa više da mi tražiš, ja sutra imam zakazan let, odlazim ujutru". "Ali imamo paradu", "ne, ne, gotovo je" - rekao je Garnet kome je sve to bilo i čudno i smešno i pomalo zadivljujuće istovremeno.

Garnet i Pirs su u ovom podastu "SHOWTIME Basketball" najviše pričali o Jokiću i Denveru, a moto cele priče je da je igra Denvera san svakog trenera u NBA!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike