FMP se već sprema za novu sezonu! Vratili igrača koji im je doneo Evroligu!

17.06.2023

14:06

0

Autor: A. S.

Tim iz Železnika ništa ne prepušta slučaju

FMP se već sprema za novu sezonu! Vratili igrača koji im je doneo Evroligu!
Bojan Subotić dok je nosio dres Crvene zvezde - Copyright MN Press

Tek što su završili sezonu, a već rade na pojačanjima za novu, pa se tako u Železnik vraća iskusni Bojan Subotić.

Kako je FMP objavio na svom zvaničnom sajtu, krilni centar se vraža u ekipu u kojoj je stekao potpunu igračku afirmaciju i potpisao je ugovor na dve sezone.

- Sada već iskusni krilni centar Bojan Subotić pojačanje je KK FMP SoccerBet za sezonu 2023/2024. Subotić je rođenu u Tivtu, a pravu košarkašku afirmaciju stekao je upravo u redovima Pantera. Bio je jedan od lidera generacije koja je 2008. godine osvojila juniorsku Evroligu savladavši Barselonu rezultatom 80:70. Krilni centar je na tom meču upisao 21 poen uz osam skokova.

 

Sada već iskusni krilni centar Bojan Subotić pojačanje je KK FMP SoccerBet za sezonu 2023/2024. Subotić je rođenu u Tivtu, a pravu košarkašku afirmaciju stekao je upravo u redovima Pantera. Bio je jedan od lidera generacije koja je 2008. godine osvojila juniorsku Evroligu savladavši Barselonu rezultatom 80:70. Krilni centar je na tom meču upisao 21 poen uz osam skokova. Seniorsku karijeru Subotić je počeo upravo u FMP-u, nakon čega je dve sezone proveo u Crvenoj zvezdi, a potom prešao u redove podgoričke Budućnosti. Karijeru je iz regiona preselio u Kalev, zatim dve sezone uspešno nastupao za Telekom Bon. Poslednje tri sezone proveo je u mađarskom Solnoku gde je bio jedan od lidera ekipe. U sezoni 2022/2023 prosečno je beležio 15 poena uz gotovo pet skokova. Subotić je potpisao ugovor na dve sezone. Bojane, dobro došao kući!

 

Seniorsku karijeru Subotić je počeo upravo u FMP-u, nakon čega je dve sezone proveo u Crvenoj zvezdi, a potom prešao u redove podgoričke Budućnosti. Karijeru je iz regiona preselio u Kalev, zatim dve sezone uspešno nastupao za Telekom Bon. Poslednje tri sezone proveo je u mađarskom Solnoku gde je bio jedan od lidera ekipe. U sezoni 2022/2023 prosečno je beležio 15 poena uz gotovo pet skokova.


Subotić je potpisao ugovor na dve sezone. Bojane, dobro došao kući!
- navodi se na sajtu ekipe iz Železnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike