Srbija bez Jokića na Mundobasketu? Ameri najavljuju šokantan preokret za Orlove!

14.06.2023

17:58

1

Autor: A. Š.

Najbolji košarkaš finala NBA lige navodno bi mogao da propusti reprezentativno okupljanje, jer u vreme SP ima porodične obaveze

Srbija bez Jokića na Mundobasketu? Ameri najavljuju šokantan preokret za Orlove!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News

Srbija još slavi osvajanje šampionskog prstena Denvera, ali bi veliku euforiju moglo uskoro da zameni još veće razočaranje. Naime, američki mediji pišu da neće biti veliko iznenađenje, ukoliko reprezentativac Orlova propusti predstojeći Mundobasket!

The Athletic“ je, pozivajući se na internacionalne izvore, objavio da Jokić između 25. avgusta i 10. septembra ima porodično slavlje, te da Bam Adebajo (Majami, SAD) i Džamal Marej (Denver, Kanada), takođe, razmišljaju o preskakanju Mundobasketa.

Ugledni portal, koji se ne bavi pričama rekla-kazala, piše da prema njihovim saznanjima Jokićev status u nacionalnoj selekciji nije do kraja jasan, te da mu dres Srbije nije prvo razmišljanje posle osvajanja NBA lige.

Sada se iznad Orlova, iznenada i potpuno neočekivano, nadvio veliki oblak sumnje. Jer, u prethodnom periodu sam Jokić, kao i selektor Svetislav Pešić u javnim istupima nisu nijenog momenta dovodili u pitanje Nikolino učešće na Mundobasketu, a konačan rasplet treba očekivati u narednim nedeljama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike