Ponosi se Srbijo, imaš najboljeg na svetu i u košarci! Nebeski narod! Emotivni Štimac otkrio ko je najveća podrška Nikoli Jokiću!

13.06.2023

09:13

0

Autor: A. S.

"Još jedanput pokazatelj da je porodica osnova i najbolji temelj za uspeh"

Ponosi se Srbijo, imaš najboljeg na svetu i u košarci! Nebeski narod! Emotivni Štimac otkrio ko je najveća podrška Nikoli Jokiću!
Nikola i Strahinja Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Srbiju su danas probudli sjajne vesti iz Sjedinjenih Američkih Država, Nikola Jokić je sa Denver Nagetsima osvojio šampionski prsten i tako postigao jedan od najvećih uspeha.

Trofej rođenog Somborca stigao je samo dva dana nakon što je Novak Đoković osvojio istorijski, 23. grend slem, a ove uspehe je u poruci "spojio" Vladimir Štimac.

Nekadašnji reprezentativac Srbije uvek je emotivno slavio kako svoj uspeh, tako i srpskih sportista, pa se sada oglasio na Tviteru.

 

 

- Pa da kompletiramo! Imamo još jednog koji je najbolji na svetu! 

Sve čestitke Nikoli i Denveru! Sve čestitke Nikolinoj porodici pogotovo braći, vi niste svesni koju on podršku dobija od njih, a ja sam tome svemu svedočio za vreme reprezentacije. Još jedanput pokazatelj da je porodica osnova i najbolji temelj za uspeh! Ponosi se Srbijo, imaš najboljeg na svetu i u košarci! Nebeski narod! Dobro jutro, dobri ljudi! - napisao je Štimac nadovezavši se na Tvit koji je prethodno posvetio Đokoviću. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike