Jokić i Marej su elita, fizički smo potučeni! Trener Majamija zna razloge za poraz od Denvera!

08.06.2023

09:43

0

Autor: G. F.

Svima je jasno koliko su dominantni bili gosti u trećem meču

Jokić i Marej su elita, fizički smo potučeni! Trener Majamija zna razloge za poraz od Denvera!
Erik Spolstra - Copyright Profimedia

Kada Nikola Jokić odigra onako kako ume i kada mu se Džamal Marej pridruži sa svim svojim znanjem, u duelima sa Denverom niko nema šanse.

Takav scenario videli smo prošle noći, Nagtesi su pregazili Majami i poveli sa 2:1 u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige.

Naravno na krilima Jokića i Mareja, koji su prvi tandem u istoriji finala koji je imao tripl-dabl sa više od 30 postignutih poena.

- U finalu morate da očekujete elitne igrače, a Jokić i Marej to jesu. Neverovatan su tandem i sjajno odgovrajau jedan drugom. Jedan može da postigne poene na razne načine, a drugi može da ceo tim uključi u utakmicu - rekao je trener Majamija Erik Spolstra, pa dodao da mu je jasno zbog čega je njegov tim poražen kod kuće.

- Oni su nas prosto ugurali u reket. Nisu ni morali da šutiraju trojke i šire teren. Potukli su nas fizički, izgubili smo lopte koje su 50:50, lopte u vazduhu, lopte na parketu... A kada gubimo te stvari, gubimo timski identitet što utiče na utakmicu. Pokazali smo već da možemo da pobeđujemo, kada smo dobri u pomenutim stvarima onda nađemo način za sve ostalo - zaključio je Spolstra i poručio da svi u ekipi jedva čekaju sledeći meč kako bi se pokazali u boljem izdanju.

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović dobio je minut i po šanse da zaigra u trećem meču, ali su sve nejgove statističke kolone ostale prazne.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike