Partizan čeka finale sa Zvezdom! Crno-beli izdali važno saopštenje, Grobari ovo morate da znate!

07.06.2023

15:51

0

Autor: 24sedam

- Bez rasipanja energije, samo ljubav za crno-belu ekipu i gromoglasna podrška - stoji u apelu

Partizan čeka finale sa Zvezdom! Crno-beli izdali važno saopštenje, Grobari ovo morate da znate!
Arena uoči utakmice KK Partizan - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana su obezbedili plasman u finale AdmiralBet ABA lige i igraće protiv Crvene zvezde. Uoči duela sa najvećim rivalom, crno-beli su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Između ostalog navijači se pozivaju da se uzdrže od vređanja po bilo kom osnovu.

- Pobedom protiv Cedevita Olimpije u trećoj utakmici polufinala AdmiralBet ABA lige, Partizan Mozzart Bet je izborio plasman u veliko finale! Veliki broj navijača u "Štark areni", nosio je crno-bele do pobeda i u majstorici četvrtfinala i u dve utakmice polufinala, što je dodatno pomerilo granice kada je atmosfera u pitanju i podiglo ugled čitave regionalne lige.

Veliki broj dece na tribinama, dolazak porodica na utakmice je nešto čime se Partizan ponosi i nešto o čemu u superlativu govori i piše gotovo čitava košarkaška Evropa.

Ipak, tokom poslednjih nekoliko mečeva, među deo navijača u dvorani su se vratile stare loše navike za koje Klub čvrsto veruje da im nije mesto na sportskim borilištima. Vređanje na osnovu klupske, političke, verske ili bilo koje druge pripadnosti nisu vrednosti koje Partizan podržava.

Ovim putem, Klub želi da apeluje na navijače da se tokom predstojeće finalne serije fokusiraju isključivo na podršku igračima Partizana i treneru Željku Obradoviću. Vatrena, ali sportska atmosfera koja je naročito u drugom delu sezone krasila "Štark arenu" kada u njoj igraju crno-beli, takva treba da ostane i tokom finalne serije.

Rasipanje energije na vređanja rivala, vređanje zvaničnika rivala, vređanje članova porodice ili pak vređanje državnih zvaničnika i drugih učesnika u javnom životu, najmanje koristi onima zbog kojih se u dvorani okupljamo - igračima i trenerima!

Zbog toga, Partizan poziva navijače da tokom predstojeće finalne serije sa tribina emituju samo ljubav za crno-belu ekipu i pruže im gromoglasnu podršku onako kako samo oni to znaju - zaključeno je u saopštenju crno-belih.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike