Jokića izluđivale sudije, druga strana misli slično! Navijači Majamija: Pored Srbina nije smelo ni da se diše (FOTO, VIDEO)

05.06.2023

06:56

0

Autor: D. P.

Loše suđenje, generalno

Jokića izluđivale sudije, druga strana misli slično! Navijači Majamija: Pored Srbina nije smelo ni da se diše (FOTO, VIDEO)
Copyright Tanjug/AP

Denver nije uspeo da odbrani čast domaćeg terena, jer su u drugom meču pred svojim navijačima u "Bol Areni" poraženi od Majamija rezultatom 111:108.

Posle 1-1 u seriji, naredni meč odigraće se u noći između srede i četvrtka u Majamiju od 02.00 časova.

Denverovi navijači veruju da bi na tom meču morali da imaju bolje suđenje nego sinoć na drugoj utakmici finalne serije.

Osim što veruju da su neke "izgubljene lopte" u odlučujućim trenucima dosuđivane gostima, fanovi Nagetsa smatraju da Nikola Jokić nije bez razloga nekoliko puta začuđeno gledao prema sudijama kada bi ostajao bez poseda.

Srbin, po njima, nije bio adekvatno zaštićen i otuda čak pet izgubljenih loptu u njegovoj statistici.

Na drugoj strani, navijači Majamija razmišljaju na isti način i navode konkretne primere gde je njihov tim oštećen zbog "preterane brige" sudija prema najboljem igraču Nagetsa.

Jokić je imao 7/8 sa slobodnih bacanja, 14/23 za dva poena i 2/5 sa trojke za učinak od 41 poena, 11 skokova i četiri asistencije za 40 minuta provedenih u igri.

Izgubio je čak pet lopti, što statistički gledano nije malo za jednog igrača MVP formata, ali treba istaći i da su sudije u tim spornim situacijama uvek dodeljivale posed Majamiju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike