Zvezda gubi Kampaca! Argentinac potpisuje trogodišnji ugovor vredan devet miliona evra!

02.06.2023

18:45

1

Autor: A. Š.

Reprezentativac Gaučosa treba samo da stavi paraf na dogovor koji je već postignut

Zvezda gubi Kampaca! Argentinac potpisuje trogodišnji ugovor vredan devet miliona evra!
Fakundo Kampaco - Copyright MN Press

Nadali su se navijači Crvene zvezde da će i naredne sezone gledati Fakunda Kampaca u crveno-belom dresu. Nadali se, iako su u podsvesti verovatno i sami bili svesni da su šanse za tako nešto veoma male.

San im je u petak razbio Aris Barkas. Urednik specijalizovanog košarkaškog portala „Eurohoops“ tvrdi da Argentinac ima dogovor sa madridskim Realom i da se nalazi pred potpisom ugovora.

Barkas navodi da je evropski šampion pred svoj nekadašnjeg plejmejkera stavio trogodišnji ugovor vredan devet miliona evra, što znači da će sjajni plejmejker, kada se oduzme porez, godišnje inkasirati oko milion evra, pošto još vuče dug prema "kraljevskom klubu" za obeštećenje prilikom odlaska u NBA.

Podsetimo, Kampaco se krajem prošle godine odlučio sa povratak u Evropu. Izbor je pao na Crvenu zvezdu, koja se potom suočila sa velikim problemom jer zbog kazne Evrolige nije mogla da registruje iskusnog plejmejkera do marta. Uprkos tome, sjajni Argentinac ekspresno je kupio "Delije", kojima će za utehu ostati da su bar nekoliko meseci mogli da uživaju u majstorijama, bez dileme, najvećeg imena koje je dosad nosilo dres kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike