Jokićevi sugrađani u Denveru o svom superheroju! Somborca videli zbunjenog kako kupuje pelene, ali i kako vozi zver (FOTO, VIDEO)

30.05.2023

08:22

0

Autor: D. P.

Neprocenjive priče

Jokićevi sugrađani u Denveru o svom superheroju! Somborca videli zbunjenog kako kupuje pelene, ali i kako vozi zver (FOTO, VIDEO)
Nikola Jokić sa porodicom - Copyright Profimedia

Najbolji igrać NBA Nikola Jokić možda nije dovoljno atraktivan ostatku Amerike ali je u svom Denveru omiljeni komšija. Oni su pričali kako su ga upoznali i svi su posle topg susreta sa svojom superzvezdom izašli sa istim mišljenjem o njemu - pristupačan, ljubazan, idealan model za idola...

Sve je započeo jedan navijač Denvera koji je preko Tvitera od navijača i sugrađana u Denveru zatražio da podele svoje iskustvo sa Jokićem.

- U Valgrensu sam čekao sa svojom ženom da dobije vakcinu protiv kovida početkom 2021. Gledam okolo i vidim: "Tamo je visok čovek koji izgleda stvarno izgubljeno" - rekao je autor ove akcije Ben Meki i dodaje:

- O moj Bože, to je MVP. To je Nikola Jokić... u svakom smislu, pristupačna superzvezda. Shvatio sam: "Oh, pa on ima novorođenče kod kuće. On traži pelene, traži maramice, traži puder za bebe, a nema pojma gde je nešto od toga. Baš kao i ja, ne bih znao gde su te stvari u supermarketu... krenulo je nekako ono zezanje, shvatajući da je, naravno, on kao i mi. On je samo čovek, ali je zaista visok i stvarno dobar u košarci.

Jedan od navijača sreo je Jokića u restoranu berze hrane u kome je bio sto za stoni tenis:

- Morao sam da igram malo ping-ponga protiv Jokića. To je bio trenutak koji nikada neću zaboraviti, a on je dobar u ping-pongu koliko i u košarci, to mogu sa sigurnošću da kažem.

 Navijač priznaje da je izgubio meč, ali susret sa Jokićem je bio sve što je želeo da se desi.

- Čovek je heroj. On je mojih godina, ali uzor - rekao je Jokić.

- On je 100 odstp autentičan... Ispred kamere, iza kamere, ista osoba.

komentar je bio od Hajdi Majerik, čiji je sin Gabrijel Sajbolt bio na takmičenju u trik šutu koje su sudili Jokić i Džamal ​​Marej.

Bilo je onih i koji su Jokića snimili dok vozi svoj auto:

Printscreen/Twitter
Nikola Jokić u saobraćaju

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike