Vildoza "lepak" za lepotice! Zvezdin Argentinac "smuvao" jednu od najlepših srpskih odbojkašica? (FOTO)

25.05.2023

23:42

0

Luka baš ne dangubi u Beogradu

Vildoza "lepak" za lepotice! Zvezdin Argentinac "smuvao" jednu od najlepših srpskih odbojkašica? (FOTO)
Luka Vildoza - Copyright MN Press

Košarkaš Crvene zvezde, Luka Vildoza, ubrzo po dolasku u Srbiju, raskinuo je dugogodišnju vezu sa atraktivnom Ajnarom Hihom, a nakon perioda patnje, ubrzo je shvatio da je u našoj zemlji okružen pravim lepoticama.

Najpre se spekulisalo da je u vezi sa mladom pevačicom Teodorom Džehverović, koja je više puta bila viđena na njegovim utakmicama, ali izgleda da se Argentinac ipak odlučio za sportistkinju.

Ovih dana na društvenim mrežama se dosta govori o njegovom ljubavnom životu, a krenula su i pisanja o ljubavi argentinskog košarkaša i nekadašnjice odbojkašice Crvene zvezde Milice Tasić.

 

 

Njoj se nedavno završila sezona u Rumuniji, gde nastupa za ekipu Dinama iz Bukurešta, pa je pauzu iskoristila za povratak u domovinu, a ubrzo je viđena u društvu Vildoze.

Društvenim mrežama kruže snimci Luke Vildoze koji u društvu atraktivne devojke šeta pored reke, a kako navode na mrežama i po domaćim medijima, reč je baš o Milici.

 

 

Inače, njih dvoje se već mesecima prate na društvenim mrežama, a sada se otvara pitanje da li će ova Srpkinja uspeti da zadrži Vildozu u Beogradu, koji je ionako na meti mnogih inostranih ekipa.

Milica Tasić je pre Dinama, igrala na koledžu, do kog je stigla iz seniorskog tima Crvene zvezde. Godinama je u mlađim kategorijama, nosila dres reprezentacije Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike