Trener Studentskog uzdignute glave posle poraza od Partizana: Ponosan sam na svoje igrače u celoj seriji!

22.05.2023

23:05

0

Hrvatski stručnjak čestitao crno-belima na zasluženom plasmanu u plej-of

Trener Studentskog uzdignute glave posle poraza od Partizana: Ponosan sam na svoje igrače u celoj seriji!
Andrej Žakelj - Copyright AdmiralBet ABA liga/SC Derby/Filip Roganović

Trener Studentskog centra Andrej Žakelj, i pored toga što je njegova ekipa doživela debakl u majstoricu protiv Partizana, nije razočaran prikazanom serijom u duelima sa crno-belima.  

- Prvo bih čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi i utakmici koju su odigrali na mnogo višem nivou nego prve dve. Kratko ću o utakmici. Počeli smo premekano, dopustili im da se razigraju sa otvorenim šutevima. Mislim da je tako bilo i u četvrtoj četvrtini kada smo pali energetski. Izgubljene lopte na ova tri meča pravili su nam najveće probleme. Zadovoljan sam momcima jer su pokazali da smo bili blizu čak i da prođemo - istakao je Žakelj.

Hrvatski trener je poručio da je zadovoljan celom sezonom Studentskog centra, napominjući da ova ekipa ima još prostora za napredak. 

- Ipak, tokom cele sezone pokazali su napreduju, da imaju kvalitet i da vole da rade. Napravili smo dobru hemiju u timu. Igrali smo dosta solidno i dosta dobru košarku. Ja još jednom im čestitam na tome, odlični su momci i super rade. Sezona za nas u ABA ligi je završena, a imamo još crnogorsko prvenstvo. To je veliki uspeh za naš klub, imamo visoke ciljeve i za narednu sezonu. Moramo se odmoriti, analizirati i naći motivaciju za naredne utakmice - zaključio je trener Studentskog centra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike